За printbook.bg

Printbook предлага цялостно решение за авторите, които искат да бъдат независими и сами да станат издатели на своите произведения. Нашият екип от специалисти ще ви помогне за всеки необходим етап от подготвянето на едно издание – редакция и коректура, предпечат, дизайн, печат и разпространение.

Printbook.bg не е печатница. Да обгърнеш всички видове печат е трудна задача за една единствена печатница. Затова ние работим с избрани такива и различни в зависимост от вида на изданието и вашите изисквания. Една ще е нашата препоръка, ако изданието е в малко бройки. Тогава ви трябва печатница, специализирана в дигитален печат. Искате малък тираж, но твърда подвързия с концево шиене – малко печатници предлагат подобна услуга, но ние ще ви предложим и такава. Други са изискванията, ако тиражът е голям – тогава ни трябва офсетов печат. Ще ви предложим други решения. Колкото и да избягваме този въпроси – значение има и цената. Ще имаме различни предложения за вас, ако държите на префектно качество на всяка една цена, но ще можем да ви предложим и решение при ограничен бюджет. Цените за печат, които ще ви предложим са същите, които ще ви предложи дадена печатница, ако отидете директно при нея.

За нас е призвание да постигнем най-доброто качество на изпълнение за креативните ви проекти, за да достигнат те до желаната от вас аудитория по желания от вас начин. За да ви помогнем да сте своя собствен издател, се стремим и непрекъснато да оптимизираме вашите разходи. Личният подход е много важен за нас, затова не се колебайте да ни пишете със запитване за вашата книга, албум или специално издание!