Издавай сам!

Процесът по отпечатване и издаване често е съпроводен от редица трудности, които Printbook се старае да предвижда и решава своевременно за всеки свой клиент. Можем да ви помогнем за целия процес или само за част от него, като изцяло се съобразяваме с нужното за вас и определения бюджет.

Редакция и коректура

В нашия екип работят утвърдени специалисти с филологическо образование и голям опит в редактирането на текстове от различен тип и стил. Цените ни за редакция започват от 4.50 лв. без ДДС за стандартна страница, а за коректура – от 2.00 лв. без ДДС /една стандартна страница е 1800 знака/.

Предпечат

Добрата предпечатна обработка на текст и графики е гаранция за един качествен и професионално изглеждащ продукт. Екипът на Printbook може да подобри съществуващото оформление на вашата книга или да я подготви напълно за качествено отпечатване. Цените ни за предпечатна подготовка започват от 1.70 лв на страница, като в тази цена влиза един брой разпечатка за корекции и нанасяне на корекции.
Повече за важната роля на добрия предпечат можете да прочетете в нашия блог от този линк.

Дизайн на корица

Корицата е „лицето” на вашата книга, затова винаги й отделяме специално внимание. Изготвяме различни варианти за визията на корицата с помощта на нашите дизайнери, за да откриете лесно най-подходящия за своето издание. Цените за дизайн и предпечат на корица започват от 125 лв. на брой  /включва дизайн и предпечат на първа и четвърта корица. Не включва създаването на илюстрация/.

Илюстрации

На ваше разположение са услугите на утвърдени художници-илюстратори, които могат да направят пълното илюстриране на вашите издания. Цените за илюстрации се уточняват индивидуално.

Печат

Отпечатването на едно издание е свързано с организация, подбор на материали и добра реализация, за които ще ви насочим изцяло на базата на селекция от предложения на пазара. Целта е да постигнем оптимално съотношение между качество и цена дори за най-ограничените тиражи.

Разпространение

Доброто разпространение играе ключова роля, но технологиите вече правят нещата по-лесни. Предлагаме два основни начина за разпространение – чрез интернет, на нашия он-лайн магазин и класическо разпространение в мрежа от селектирани книжарници. Вие избирате кой от вариантите би ви задоволил ценово.